Dins de la indústria, són els fabricants de maquinària els qui tenen major responsabilitat al moment de mantenir els seus productes tan actualitzats tecnològicament, com sigui possible. És per això que és necessari tenir clar quina és la millor Solució IIot per a fabricants de maquinària. 

Solució Industrial IoT

IoT industrial (IIoT) ó Internet industrial de las cosas en castellano, reúne sensores, instrumentos, máquinas y otros IoT industrial (IIoT) o Internet industrial de les coses, reuneix sensors, instruments, màquines i altres dispositius connectats a un núvol i a aplicacions industrials.

Pels fabricants de maquinària, una solució IIoT és clau per a digitalitzar processos i millorar la productivitat; per això, resulta important tenir una eina adequada que tingui la major quantitat de beneficis possibles. .

Dispositiu IIoT

Millorar una màquina de manera fàcil i zero intrusiva és possible si es compta amb l’eina adequada; és per això, que en aquesta ocasió volem recomanar-te un Dispositiu IIoT dissenyat per a la millora de producció en màquina. 

Innobox Industrial IoT

INNOBOX permet a fabricants de maquinària i responsables de planta, poder analitzar les dades i KPI’S de les seves màquines industrials, a través d’un sol clic, tant a peu de maquina sense necessitat d’internet o de manera remota. 

Beneficis d’una solució IIoT 

Els beneficis que ofereix aquesta solució IIoT per a fabricants de maquinària, son: 

  • Seguiment del comportament de la màquina 
  • Visualització històrica i en temps real del parc instal·lat.  
  • Millora la transparència i satisfacció dels clients 
  • Optimització i millora dels productes i serveis 
  • Optimització dels serveis postvenda 
  • Reducció de desplaçaments innecessaris 

Anàlisi en temps real de producció OEE relacionant els tres factors clau de producció industrial: disponibilitat, rendiment i qualitat, permetent visualitzar i entendre de manera fiable el sistema productiu per a realitzar accions de millora de manera immediata. 

Funcionalitats de Innobox. La solució IIoT per fabricants de maquinària 

A través d’un sol clic, permet l’anàlisi i obtenció de dades, com ara:  

Beneficis Innobbox

Veure totes les funcionalitats a detall

Connexió a altres sistemes  

Aquesta eina també té la possibilitat de connectar-se amb altres sistemes. A través del nostre servei de plataforma en el núvol es podrà tenir un control absolut de totes les maquinàries i dades. 

INNOBOX Cloud 

És el nostre servei de plataforma en el núvol, on podràs tenir un control de totes les teves màquines i accedir a les seves dades des de qualsevol dispositiu a través d’un navegador web. 

INNOBOX CLOUD, també permet analitzar de manera conjunta les dades de totes les teves màquines, podent realitzar comparatives entre elles i explotar la informació de manera individualitzada. 

  • Explotació en remot de dades de màquina 
  • Anàlisis estadístic entre màquines 
  • API, per compartir informació amb altres sistemes d’explotació de dades, MES, BI, GMAO, SCADA, etc. 
  • Connexió segura via VPN i encriptació de dades SSL. 
Connexió IoT amb altres sistemes

T’agradat aquest article?

Rebi setmanalment en el seu correu electrònic nous articles sobre tendències industrials i tecnològiques i d’indústria 4.0.
Subscriu-te a la nostra newsletter.


Si vol més informació o té preguntes o idees que li agradaria compartir amb Innova IT: enviï’ns un missatge a comercial@innovait.cat o ompli el formulari a continuació i li respondrem al més aviat possible.
Per a una cosa més específica i concret, demani’ns cita prèvia i visiti’ns en les nostres instal·lacions.