La implantació de processos de digitalització en la indústria són cada vegada més comunes i complets. La intel·ligència artificial i el desenvolupament de programari s’uneixen per a formar les eines més completes del mercat per a oferir solucions Indústria 4.0.

Les solucions per a indústria 4.0 són tan àmplies que es fa necessari categoritzar-les; com a resultat, s’obté una millor idea dels beneficis que donen en processos de digitalització industrials específics.


Et presentem 3 solucionis indústria 4.0 que d’assegurança seran d’àmplia utilitat en la digitalització industrial de la teva empresa i que per tant, necesecitas conèixer:

Soluciones Industria 4.0

Solucions industrials que ofereix Innova IT

Solució en operació i producció de processos: MES

Captor

CAPTOR és el sistema MES ( Manufacturing Execution System ) Dissenyat per aportar intel·ligència tecnològica en el procés de presa de decisions a planta.

El desplegament organitzacional de l’eina permet augmentar l’eficiència, agilitar la cadena de subministrament, ajustar-se de manera flexible a les necessitats de la demanda, sincronitzar els processos de fabricació i tenir l’estat de la planta en temps real.

Les seves eines de generació de coneixement permeten millores operatives accelerades (mètriques industrials) a la planta, fent-les visibles en els indicadors de negoci optimitzats.

 • OEE, KPI, Rendiment.
 • Control i sistema de informació en planta.
 • Qualitat i traçabilitat.
 • Gestió documental i útils, etc.

Solució en manteniment automatitzat: GMAO

PRISMA és una aplicació 100% web que aporta intel·ligència a la gestió del manteniment i visibilitat orientada a tot tipus d’usuaris sota la perspectiva de gestió del cicle de vida (TLCSM). Permet una implementació progressiva gràcies a la seva modularitat, i compleix amb els principals estàndards internacionals, com a PAS 55 (ISO 55.000).

PRISMA es considera el sistema estàndard del mercat i un referent per a qualsevol professional de manteniment.

 • Gestió manteniment correctiu i preventiu.
 • Cicle de vida dels actius.
 • Gestió de compres i magatzems de recanvis.
 • Històric tècnics i econòmics, etc.

Solució per planificació i control de fluxos: PLANIFICADOR

Logo epolca

ePOLCA reduir els temps de producció en detectar i elevar constantment els colls d’ampolla de la planta productiva, aconseguint sempre el mínim MLT (Manufacturing Lead Time) i sense gestió (sense control, sense planificació, sense suport).

 • Regulació automàtica del flux productiu.
 • Equilibrat de càrregues de treball creant un entorn amb mínim treball en curs.
 • Reducció dràstica de la gestió i planificación.
 • Reducció dels temps de fabricació i l’estoc en procés (WIP).

Som el PARTNER que t’acompanyarà cap a una FÀBRICA INTEL·LIGENT

Som especialistes en identificar oportunitat de finançament i subvencions per als teus projects d’innovació i gigitalització industrial.

Contacta amb un assessor

T’agradat aquest article?

Rebi setmanalment en el seu correu electrònic nous articles sobre tendència indústria i tecnològica i indústria 4.0.
Subscrigui’s a nostra newsletter


Si vol més informació o té preguntes o idees que li agradaria compartir amb Innova IT: enviï’ns un missatge a comercial@innovait.cat o ompli el formulari a continuació i li respondrem al més aviat possible.
Per a una cosa més específica i concret, demani’ns cita prèvia i visiti’ns en les nostres instal·lacions