Les nostres Solucions

Integració
de sistemes

Analitzem i implementem integracions entre els diferents processos i sectors de les fàbriques permetent optimitzar l’intercanvi d’informació de manera més ràpida i eficient.

Supervisió
i control

Precisió en els processos

Millora la
producció

Sistemes personalitzats

Flux
d'informació
intel·ligent

Rendiment
en els
processos

Agilita la comunicació entre sistemes

Reducció
d'anàlisi per
a operaris

Sistema innovador

Sistemes integrats basats ​​en la implementació d’intel·ligència tecnològica

A Innova IT dirigim el procés de reunir els sistemes de components en un sol gran sistema per a aconseguir una cooperació col·lectiva capaç d’oferir la funcionalitat global comptat també amb tecnologia d’informació com un procés de vinculació física de diferents sistemes informàtics i aplicacions de programari per a actuar com un tot coordinat.

La seva empresa ho necessita?

Les TIC que suporten aquest model incorporen els següents elements diferencials:

Característiques d’extrema eficàcia entre els diferents agents que intervenen en la cadena de valor, màquines amb màquines, màquines amb persones, materials amb màquines, etc; tot això incorporant loT a la realitat de la planta.

Gestió integral de les diferents àrees de gestió en planta; el que facilita la creació i distribució de intel·ligència tecnològica personalitzada per a les necessitats de presa de decisions de cada individu, des de l’alta direcció fins als treballadors.
Equips de treball que comprenguin profundament l’acompliment de les coses, definir estàndards de configuració més enllà del coneixement basats ​​en l’experiència d’uns pocs, i poder experimentar per a identificar noves maneres de fer coses.

Contacta’ns

Si té preguntes o idees que li agradaria compartir, enviï’ns un missatge. Per a una cosa més específica i concret, demani’ns cita prèvia i visiti’ns en les nostres instal·lacions.

La Nostra Ubicació

C/ Llauder 22
08302 Mataró (Barcelona)
Find Us on Map

Telèfon

(+34) 902 109 963
.

Correu

innovait@innovait.cat
.

Vol més informació sobre
Sistemes d'Integració?

Enviï un missatge explicant-nos sobre la seva empresa i les seves expectatives.
A Innova IT garantim una resposta eficaç a les demandes dels nostres clients.