En el mercat tecnològic és cada vegada és més comú trobar necessitats que s’han d’aplicar independentment de la grandària de l’empresa. Totes les empreses han de deixar de costat alguns mètodes de maneig tradicionals i donar pas a noves eines que fan part de la digitalització. Una d’aquestes necessitats és el ‘Edge Computing’ i aquí t’explicarem què és, perquè és una necessitat i com pots aplicar-ho en la teva empresa. 

Tendència digital per a empreses: Edge computing.

El Edge Computing ofereix la possibilitat de processar la informació més prop d’on es va crear, cosa que significa que les companyies podran analitzar i treballar amb les dades gairebé en temps real. Cada vegada comptem amb més dispositius al nostre voltant que generen dades de manera contínua: Vehicles autònoms, Smart Cities, Videojocs, Fàbriques intel·ligents, i molts més.

La despesa europea en Edge Computing aconseguirà els 24.000 milions en 2021; i la indústria manufacturera representarà la major part d’aquesta despesa en Edge Computing amb la majoria dels casos centrats en IoT i robòtica. La meta és aconseguir la plena autonomia de les fàbriques a través de l’anàlisi de les dades generades en els seus equips i sistemes productius.

  • Producció flexible, ràpida, escalable i de confiança. (OEE%)
  • Optimització del Supply Chain a través d’eines predictives de producció
  • Integració i intercanvi d’informació de manera simple i eficaç amb altres sistemes d’informació (API)
Edge computing

Edge Computing resulta fonamental com a punt d’informació, anàlisi i integració tant dels sistemes productius de la fàbrica com dels sistemes externs (Cloud); aquesta eina acosta els recursos IT al punt central de generació de dades, optimitzant i accelerant el lliurament de valor, les decisions i el business intelligence, tenint impacte en totes les àrees d’una organització i per això és essencial que puguis aplicar-ho a la teva empresa… PERÒ Com aplicar-ho?

Com aplicar aquesta eina en la meva empresa?

Encara que soni una mica complicat poder aplicar Edge Computing en la nostra empresa, és més senzill del que sembla i això gràcies a eines que ens faciliten tot el procés com ara: Innobox

INNOBOX és una solució industrial Edge – Cloud IoT que simplifica la captació, l’anàlisi i explotació de dades de màquines industrials; ho fa d’una manera fàcil amb els dispositius de control. Aquesta permet a fabricants de maquinària i responsables de planta, poder analitzar les dades i KPI’S de les seves màquines industrials: a través d’un sol clic, tant a peu de màquina sense necessitat d’internet o de manera remota. A més també permet: veure OEE, (Maquina en línia), rebre alertes de màquina, analitzar aquestes dades (comparatives de torn, filtrats per recepta o períodes de temps) i molt més.

L’eina que tota empresa industrial necessita per a poder aplicar Edge Computing i deixar a un costat aquesta necessitat del mercat és INNOBOX.

Pots veure mes informació de Innobox donant clic aquí.

T’agradat aquest article?

Rebi setmanalment en el seu correu electrònic nous articles sobre tendència indústria i tecnològica i indústria 4.0.
Subscrigui’s a nostra newsletter


Si vol més informació o té preguntes o idees que li agradaria compartir, enviï’ns un missatge a comercial@innovait.cat o ompli el formulari a continuació i li respondrem el mes aviat possible.
Per a una cosa més específica i concret, demani’ns cita prèvia i visiti’ns en les nostres instal·lacions.